Archeohotspots presentation (for our Dutch fans)

Archaeology of Pull Tabs

Archeohotspots presentation (for our Dutch fans)

Dag allen,

Sorry, this message is in Dutch as it is an announcement for a Dutch event. Not very inclusive, indeed, for which I apologise.


Morgen (woensdag 26 mei) geef ik een presentatie op de expertmeeting voor de ArcheoHotspots over erfgoed en participatie in mijn Pull Tap Archaeology project. De Zoom sessie is gratis bij te wonen.

Code voor de sessie Zoom ID 884 1150 9793

Als je de app niet hebt: http://zoom.us

Van de archeohotspot website: 26 mei Jobbe Wijnen over Pull Tab Archaeology: de archeologie van treklipjes.Sinds 5 jaar verzamelt een groep van tachtig mensen wereldwijd treklipjes van bier- en drankblikjes. Dit eigentijdse gebruiksgoed komt werkelijk overal voor, en je kunt er goed archeologische methoden en technieken op loslaten. Vragen over herkomst, classificatie, chronologie, productie, gebruik, hergebruik en betekenisgeving.

Met het verzamelen dragen mensen ook bij aan het opruimen van zwerfafval. Belangrijker nog: zo wordt “archeologie voor iedereen”. Maar is het archeologie?Op woensdagavond 26 mei 19:30-21:00u geeft oprichter van de Pull Tab-beweging Jobbe Wijnen (www.jobbewijnen.nl) er op zoom een masterclass over. Voor ArcheoHotspot-medewerkers en sympathisanten. Laat u verrassen door nieuwe manieren van kijken en onverwacht materiaal.Meer info zie: www.PullTabArcheology.nl Zoom ID 884 1150 9793

Reacties: 1

  1. […] Op 26 mei gaf oprichter van de Pull Tab-beweging Jobbe Wijnen hier een presentatie over. Bekijk hier de video. […]

Je reactie toevoegen